Det finns alltid Arlanda ?

Min blogg…❤️

Vilken skön dag det varit idag.

Jag har arbetat 8 intensiva dagar & idag blev det en ledig.

Eftersom jag blivit skogsmulle på ungefär 50 procent i mitt liv när den älskade bulldoggen stal mitt hjärta var det givet att det blev outfit av det varma & inte så himla snygga när vi travade ut i skogen idag.

Jag lyssnar alltid på mina poddar & jag börjar faktiskt tro att även Douglas the Bulldog också lyssnar lite utan val. Synd att vi inte kan diskutera efter ett avsnitt eller två.

Jag vet… jag har avancerat ifrån en crazy cat lady till även en hysterisk Dog lady men bara på insidan mycket diskret.

Idag på promenaderna har Douglas min älskade fått 3 spontana kommentarer av mötande människor att han är så himla fin.

Han tar det med ro… jag blev några centimeter över en & en halv meter för att jag blev så attans stolt.

Vardagens bestyr har pågått. Jag lagade en härlig middag till min älskade man som kom hem med vin & snygga underkläder.. till mig ? han är magisk.

Dagens tankar:

 • León ringde & med stor entusiasm frågade han om han fick ta med två av sina bästa vänner till Hammarstrand på sportlovet.. jag kände mig som en extra cool mamma & svarade: men självklart älskling får både Theodor & Filip följa med.
 • Ringde support om tvättmaskinen & sa att det nästan var på liv & död…. som en mycket auktoritär kvinna närmare 40 år tog jag befälet & krävde en reparatör. Bingo!!! Det kommer någon & fixar på Fre. Erkände att tvättmaskinen var mitt liv i någon sekund när auktoriteten brast. Att jag sedan stolt sa att det var inbyggd tumlare kändes som jackpot.
 • Pratade med min älskade väninna Loella idag. I våran relation finns inga filter, vi är öppna om allt. Loella: men är det bra med dig & Peter? Jag: vännen! Det är underbart… just nu är vi på en så attans bra plats tillsammans & i vår relation. Jag; Hur har ni det? Förstår att det varit mycket med allt du berättat… Loella (med sin kärlek Richard i bakgrunden: det är fint med oss, men det finns ju alltid Arlanda om det krisar…. Jag: Hahahaha älskar våra samtal. Ska minnas det med Arlanda…
 • Detta år har jag två år till 40! Frågade Loella hur det var att bli 40. Fick enkelt svar att det skulle förmodligen vara förjävligt för mig. Bröt nästan ihop av skratt. Älskar denna väninna ❤️
 • Har en ”jag ska snart banta mig i klänning” som hänger i vårat sovrum. Jag ser den alltid när jag vaknar & somnar. Har inte börjat banta än. Får nog ändra taktik.
 • Jag har bytt ut tv- kvällar mot hundlek med min väninna & hennes fyrbenta älsklingar.
 • Har sovit bort påsarna under ögonen i brist på salva för hemmorojeder som fotomodeller har mot påsarna har jag hört.
 • Min hund är fotomodell så han får ta den posten i denna familj.
 • Vi har nog områdets bredaste säng.. är det kanske något att skriva om i lokaltidningen?
 • Jag har äntligen börjat gilla Björnbär..

Frukt är godis:

Puss & hej ??

2 svar på ”Det finns alltid Arlanda ?”

 1. This is the fitting blog for anybody who desires to find out about this topic. You notice a lot its nearly onerous to argue with you (not that I truly would want…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

  1. Thanks 🙏🏼 what a nice comment, that really made my day & you know what?… if the ordinary life don’t fit… we will always have Arlanda haha! Thanks again!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *