Allt levande kommer dö, men allt som är dött har levt… ❤️?

Helgen började med en begravning… den var svår, sorglig & helt genomtänkt av våran vän John som denna sorgliga dag låg i urnan. Jag, Peter & Nick tog ett svårt farväl av våran älskade John.

Han är på en plats nu där rosor aldrig dör, där all kärlek är vacker, där alla går sin egen väg & där hans varma skratt ekar i evighet ❤️

John älskade fest & flärd när han mådde bra & vi bestämde att skåla i farväl på Bakfickan där kocken Gustaf hade bokat in oss & skämde bort oss med godsaker.

Vi fick även sällskap av mina föräldrar, León & pappa Nicolas.

Det var så mysigt & precis perfekt eftermiddag.

Vi åt den godaste Skagen vi någonsin ätit.

Efter en mysig eftermiddag hade jag & Peter bokat in mamma & pappa på Stallmästaregården för en övernattning & vi gjorde dem sällskap över middag.

För 40 år sedan åt de sin Bröllopslunch där & nu som min älskade pappa sa: då är det dax att vi äter bröllopsmiddagen också 40 år senare. ❤️ & sedan satsar de på 40 lika lyckiga år till.

Dessa två ovan är förebilder i kärlek & när vi pratade om att våran hund får sprickor i tassarna när det är kallt sa jag & berättade att jag använder salva med tjära i, då klämmer pappa ur sig: är det därför du är så KÄR?

Haha han vet att jag är så attans kär ❤️

It takes one to know one ❤️

Denna helg har jag & León haft mys med Douglas.

Vi lånade lilla söta Valpen på 4 månader & hade ännu mer mys.

Vi har lagat potatisgratäng, ätit snacks & tittat på film.

Varit ute i skogen med väninnan Lotta & hennes hundar.

Nu har vi tänt ljus i hela hemmet, krupit upp i soffan ?

Snart kommer våran Nick.

Jag ska gå från skogsrå till fagtag & vi ska fira livet med våra vänner Sammy & Mattias ikväll på Pinchos,

Åhh det är vackert. Själ & hjärta att vara med de bästa av vänner.

Dagens/ helgens tankar:

  • Min själ är komplett igen, tvättmaskinen går som en östermalmskvinna på NK, dvs mycket säkert & stabilt.
  • Mitt liv är att tvätta & pappa tyckte inte att det var självklart på bloggen så nu skriker jag ut det: jag är beroende av att tvätta & lugnet för mig är när jag hör tumlaren torka våra kläder!
  • Ischoklad smakar kokosfett tycker jag, kan det vara lite nyttigare kanske?
  • Jag är en gay- man i en kvinnas kropp, det är sen gammalt. Frågade León hur han tänker kring det… hans svar: jaa mamma då är väl Peter också gay! Han svarar alltid utan att blinka & blir mycket sällan förvånad. Han är min son, jag är stolt som en tupp ??
  • Jag fullkomligt älskar filmen PS. I love you. Denna vecka fick vi vara med om just en sådan begravning. Helt regisserad av den vackra människa som gick för tidigt. Jag får torka en tår som envist vill trilla ner för min kind när jag skriver detta. Min älskade León kramar min hand.

Allt levande ska dö & allt dött har varit levande ❤️

Lev, älska, acceptera & njut ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *