Ryggskott deluxe ?

Hej..

Måndagar är bra härliga, iallafall till en början idag. Vaknade med ett leende på läpparna, varm i hjärtat efter en underbar kväll med mina älskade vänner. Mattias, Sammy & Nick.

Jag tror inte det går att ha roligare än vi har tillsammans.

Skrattade så jag väckte några djupt vilande muskler i magen.

I godan ro skulle jag laga lite frukost & se morgon-tv.

Mitt liv fick en oväntad vändning på en sekund & ett knak.

Ryggskott var ett faktum & jag blev liggande på golvet någon timme. Som tur är lyssnar jag alltid på ljudböcker när jag skrotar runt hemma så jag kunde iallafall ringa min man.

Min Peter jagade bort bus i tunnelbanan & kunde inte ta sig hem till mig & min totalt knäckta rygg.

Jag går hos en naprapat & hon är underbar men nackdelen är att hon är vid Odenplan & det är eviga 25 minuter iväg när ryggskottet är ett faktum.

Med hund i ena handen & utseende som en blandning av en hukande narkoman & ringaren i Notre damme trotsade jag ändå min fruktansvärda värk när jag fick en akuttid idag. Fanns ingen ekonomi att ta taxi & hunden var ett fint sällskap som alltid när jag kämpade på. Tog mig 1,5 timmar att komma fram & ungefär 25 misstänksamma blickar som glodde. Hade god lust att fräsa att de kunde ta ett ryggskott själva & sedan försöka gå normalt utan att se ut som de tagit droger i Notre damme.

Höll tyst, bet mig i läppen av smärtan & klappade Douglas lite extra, han är en riktig vän ❤️

Naprapaten knäckte & masserade. Douglas sov under britsen…

sedan åkte vi hem & då såg jag nog ungefär ut som en gravid säl när jag nu gick böjd bakåt.

Imorgon blir det mycket lite aktivitet & rekreation. Tur & mys att min älskade man är ledig. Känner mig trasig, hoppas ryggen läker snart.

Nu till det roliga & härliga ❤️

Middag med mina älsklingar igår var magiskt & när vi fyra möts händer det något speciellt. Vi vill bara vara tillsammans mest hela tiden. Vi kan verkligen prata om allt & googlar någon på Sanna vänner kommer nog dessa bilder upp i flödet ?

Kram & hej ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *