Uppsala ?

Jag har bäddat ner mig, har en rykande kopp te ifrån dagens goodiebag.

Såhär började dagen i sms med min speciella väninna Zandra:

En lång timmes skvaller & updates med en riktigtgod väninna är en perfekt start på en perfekt Lördag.

Med ett blått kort brännande i fickan startade jag min dag. Detta kort var inte min mans Visa, busskortet kan ta mig på härliga äventyr.

Funderade på min färd mot centralen om jag blivit lite för utanför trenderna som bekvämt matchar örhängen med outfit & lät min make up ta mindre än 10 minuter med hårborsten hängande i en tova & höll på att kvävas lite lätt av doften på brun utan sol. Slängde ett getöga på bokhyllan där boken låg med titeln : konsten att inte DÖ Tänkte att jag skullerocka även denna dag. Vi landade i Uppsala lagom till lunch & stolt som en nyvärpt höna var jag inbjuden av fantastiska Anne Von Porat som med sina kompanjoner nu skapat DELACAY ⬅️ Anne är en inspirerande kvinna eldsjäl. Vacker dukning, underbar mat ifrån MITAS MAT ↩️ & Afternoon tea med smaker som var ljuvliga ifrån London Tea exchange.

Med oss fick vi både stor ny kunskap& en goodiebag med smaker samarbeten för detta intima bloggevent för DELACAY.

Kvällen spenderade jag en stund med min älskade man innan han åkte på jobb…

Jag & León lagade middag tillsammans, vi var lite ”utanför boxen” & åt middag framför tv:n & melodifestivalen.

Jag var kvällen till ära ombytt & melodin på denna mamma/ fru/ förvuxen tonåring… helt i leopard ifrån topp till tå med en 80- tals tofs som skullegöra Samantha Fox avundsjuk.

Kram & hej ?❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *