Många vuxenpoäng ?

Det var en gång en senil tonåring som åter igen gjorde come back efter en paus i bloggen…. japp! Det är jag ?

När min pappa påpekade att jag faktiskt inte bloggat på LÄNGE… haha han vet vad han ska säga den gyllene gubben.

Eftersom jag är som en guldfisk med extra fjäll & Stockholm är min skål så kommer jag ungefär ihåg den senaste veckan i mitt liv. Att leva i nuet är som mitt signum.

Detta är mina senaste bilder:

Tankar/ händelser/ känslor denna vecka:

 • Blivit bjuden på två magiska ”hemma- middagar” hos mina vänner Marko som lagade en Torskfilé som var som en dröm, han torkade mina tårar, vi skrattade som bara vänner kan göra & sedan skickade han hem mig & min ständiga föjeslagare den engelska bulldoggen med en taxi direkt hem. Den andra middagen var hos min underbara väninna Loella med familj… i vardagen fick jag äta soppa & pannkaka samtidigt som familjelivet pågick i hemmet på Kungsholmen. Jag är gudmor till deras Milio, jag har glömt hur gammal han är men han är söt & jag älskar att vara med dem.
 • En eftermiddag med djupa samtal & många skratt har jag hunnit med tillsammans med min vän Björn & han är något alldeles extra, jag bara älskar när människor vågar säga vad de tycker.
 • En släng av magsjuka modell mindre glamourös har jag även prickat av i början på denna vecka, sparar på dessa detaljer…
 • Jag är gräsänka & hemmet skiner tack vare underbara Redig Städservice. Efter 5 timmar städning kan den som bantat under denna vinter & kan tänka sig att hyra en vrå i vårat hem övernatta i ugnen som skiner & doftar rosor.
 • När jag tog en hundpromenad & rensade tankarna på Södermalm för att det var signalfel deluxe träffade jag på två ”tjackisar” modell äldre män lite ofrivilligt.. det sägs att bara barn & fyllisar säger den nakna sanningen… jag måste nog lägga till tjackisar på denna lista.

 • Dessa två män kommer fram till mig & min Douglas- Hund.. de säger att vi är lika söta & tjocka. Hahaha sen hämtade vännen Marko oss med en rivstart & skrattade inte hela vägen hem till honon som jag gjorde.

 • Jag hör fyrverkerier utanför mitt fönster & tänker att någon var festlig att fira in sommartid.

 • Jag längtar efter min man, snart är han hemma, oj vad vi ska hångla.
 • Utan att skådat årets lets dance hejar jag endast på Britt Ekland. Bara älskar henne .
 • Höll på att glömma helgens mysiga Tapas middag med min Zandra & hennes kärlek plus vår Marko. Har blivit bortskämd till tänderna. Är faktiskt avundsjuk på mig själv då & då.
 • Ett liv ska byggas utav glädje. Imorgon är det våffeldagen, jag stänger av vågen, köper ny body i modell ”hold in” & lever livet.
 • Hörde att Gunde Svan vunnit en tävling i att duscha snabbast. Jag känner att jag antar utmaningen. I min uppväxt med semestrar i Jämtland, hår som skulle få en perukmakare att se dollartecken & attans lite varmvatten är jag ett fullblodsproffs.
 • Tror på att vi bara ångrar de vi inte vågade i livet ❤️

Ska sova & vrida fram klockan, är sugen på Brunch på Centan imorgon för att fira sommartid, kanske går dit med Douglas som plus 1 eller om föräldrar vill hänga med. Nu spökar det i hallen, jag vet vem det är & han brukade säga: ”alla är vi mongos” ?

Puss, tack & förlåt ?