Hundarnas hjältinna ❤️

Idag skriver jag med tårar som trillar ned för min kind…jag envisas med att torka dem men de fortsätter…

Jag är så stolt över oss, mest stolt över min väninna Lotta ❤️

Denna morgon när jag med kallsvettig rygg rastade våran hund träffade jag en god granne jag brukar prata med. Hon tycket att våran Douglas är ljuvlig & jag är tydligen den typen som pratar med alla i alla skick på mig själv… i detta fall var det inte så smickrande, influensa & feber som steg & steg i min kropp!

Goda grannen min berättade att det finns en tik två portar iväg som är utsatt för en fruktansvärd vanvård & misshandel.

Jag kände till hunden eftersom våran lekt med henne när de var valpar, de är båda två år.

Anledningen till att jag aldrig sett henne är att hon nog förmodligen inte fått gå ut så mycket efter 8 månader fyllda.

Det jag skriver nu hoppas jag att jag aldrig mer behöver berätta om.

Denna hunden Saint som hon heter har under största delen av sitt liv blivit inslängd i väggen & misshandlad på nätterna & dagarna.

När jag hörde detta var min första tanke min väninna Lotta. Hon är djurens hjältinna.

Jag kände att det var omöjligt att låta denna dag gå för att sedan lägga oss & denna flicka Saint blir slagen igen & igen…

Jag larmade Lotta & hennes dotter Madelene som ofta tar hand om våran Douglas när vi arbetar.

Lotta tog mina ord & gjorde dem till handling. Utan att tveka tog hon modet i egna händer & besökte detta hem på förmiddagen för att se efter hur illa läget var.

Det var värre tyvärr, när hon kom in kissade Saint på sig av rädsla när mannen i hemmet kom nära. Alla benen stod rakt ut av svält & vatten var inget i tanken på denna ”ägaren” klorna var som styltor & smärtan i varje steg var given.

Lotta gav dem ett par timmar för att ringa myndigheter utan akut åtgärd.

Jag är så stolt över min väninna Lotta ❤️

Hon tog modet att gå hem till dem igen med mat & ”såg till” att Saint den svarta rädda damen med de vänliga ögonen blev fri. Jag & Douglas vankade oroligt utanför.

Känslan när vi såg Lotta komma ut genom porten med denna svårt vanvårdade tik men med en suck & lyckan att hon aldrig mer behövde återvända var ett ögonblick jag & min Peter som kom ifrån jobbet sent kommet glömma.

Genom samarbete räddade vi & mest med Lottas mod räddades denna härliga tik ifrån helvetet på jorden.

Jag jublade & sa att Lotta är vår hjältinna.

Lotta fick henne… nu har hon redan varit på ett besök hos veterinär & är i trygga händer hos en annan hundräddare Tania som är grundare & ägare för det mobila dagiset HUNDGÄRIN!

Vi fick rapport & videonom att den vackra Saint fått ett bad, klorna klippta & sover gott hos Tania. Inom kort får hon ett nytt hem resten av sitt liv & det bästa är att hon aldrig mer behöver kissa på sig av rädsla för att bli inkastad i väggen tills hon skriker & kissar på sig av rädsla.. smärta ?

Min León har varit med och upplevt denna dag med oss & även min man på avstånd under dagen. Jag vet att vi kommer sova lyckliga efter denna solskenshistoria.

Som León den fantastiskt kloka sonen min sa: Det finns bara en Lotta & hon gör det så bra!

Våra hundar sov gott i sina trygga hem & även såklart Saint som med Eldsjälen Tania sover gott & vaknar upp till en vardag med endast lek & massor av kärlek.

Lotta ❤️ :

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något… nu torkar jag både näsa & tårar för att krypa ner hos min hund & min stolta man.

Tanke är bra, men handling är bättre ❤️Tack Lotta & Tania för samarbetet som räknas…

vet ni vad det bästa är?! Lotta skulle göra det om & om igen utan att tveka.., även jag & Tania ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *