Ibland får jag rosen ?

Godmorgon Fredag & välkommen…

Denna helg kommer bli magisk, sprakande, lyxig & skratten kommer eka….

igår eftermiddag tog jag & min León en mamma- son stund på stan.

Eftersom han äter oss ur huset just nu så växer han även så det knakar.

Nya byxor var på agendan för dagen, han ser ut som papphammar i de befintliga hehe!!

Det blev även ett underbart besök & en sen lunch hos Anders på Nk- saluhall där vi blir bortskämda till tänderna.

Veckans Datenight med min man blev överraskande spontant på Prinsen ?

Livet blev prinsesstårta igen, jag fick både kungen av kärleken i mitt liv & rosen…

Strax ska jag skutta iväg till arbetet & Douglas min älskade bulle ska till sin bästis Swea

Lilla Kärlek som hunden nu heter som väninnan Lotta räddade har fått ett nytt hem i Hammarbyhöjden & kommer vara med en dagisgrupp i skogen på vardagarna. Ska bli härligt att följa hennes liv i lycka.

Kram & Puss

Ett svar på ”Ibland får jag rosen ?”

  1. Så glad att allt nu går hundens väg. Slippa misshandel och svält.. tack anna för att du berättade om denna hund för mig och tack Tania för att du kunde ta emot en rädd hund .. många kramar till Anna och Tania..❤❤❤❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *