Dagens sanning ❤️

I vår säng har jag två hundar… det är kärlek…

Vi är vana vid 4 hundar… det är flocken…

Våran katt Lady Godiva tar det med ro… vem sa att inget var omöjligt?

Igår hade vi en vanlig dag, jobb, mys, middag.

Attans så fin dag…

Jag lagade finfin mat, Nick hade med underbart vin & vi njöt av allt.

Sedan blev det lite granne- mys med min väninna Lotta & våra hundar. Jag bara älskar att man kan springa över till varandra närsom.

Nu saknar jag min kärlek extra mycket. Har varit gräsänka hela veckan & imorgon kommer han hem. ❤️

Plikten kallade denna vecka för min kärlek❤️

Idag blir det en dag i skogen med Lotta, Madde & alla hundar.

Tänk att matsäck smakar extra bra bland sol, vind & vatten.

Ikväll dammar jag av både mig själv, en glittrande trasa & min kära Nick.

Inbjuden på D- Brand visning & fest i Nk- passagen.

Sedan sen middag på Pinchos Stureplan smygöppning som jag fått två exlusiva goda platser till.

Innan blir det hårfix & vem vet, kanske en make up på stan.

Efter alla dessa år är detta forfarande vardag i mitt liv. Jag andas vår kärlek. Stolt över vad vi har & så rädd om det.

Dagens boktips:

Ibland är det bra med en käftsmäll av verklighet. Denna bok har en mamma här i Bagarmossen skrivit.

Jag känner en fantastisk mamma som var nära detta med sitt vackra barn, jag hoppas kunna få berätta deras vackra historia med stora stänk av brutal verklighet någon dag.

Kramar om min älskade León lite extra, påminner honom varje dag om hur älskad han är & är så förbannat tacksam att han älskar livet.. han är så duktig med allt han tar sig för.

Igår när vi åt middag sa han att hans största problem i livet var att han ibland behöver diska & hämta Douglas hos vår hundvakt med bussen. Ja! Han skrattade & vi konstaterade att vi har ett underbart liv tillsammans. Andra slutsater under middagen igår med León & Nick:

  • Om jag fick välja en ”bonusmamma” skulle jag ta Leóns som hans pappa är ihop med, hon bakar, är ordentlig & ler varmt. León tycker jag skulle passa bättre hos hans finska farmor & hennes man, de älskar djur, mat, bor flott, skrattar högt & dricker goda dyra viner. OK! Jag håller med hehe
  • León studerade Fotosyntesen, jag suckade & sa att den har jag aldrig fått grepp om. Är det blommor & bin frågade jag min tonåring? Nej mamma, betydligt mer blommor än bin svarade den älskade sonen med sitt underbara leende.
  • León har fått mina lockar i håret & även han förklarar krig mot dem.

  • Jag har blivit en crazy- hund kvinna & trivs som fisken i vattnet med detta.
  • Leopard är tydligen alltid på modet enligt mig i detta hem.
  • Åt för mycket nötter innan middagen att jag var mätt i smyg.
  • Prisade ”mathem” mer än mitt senaste besök på flott resturang, är det åldern?
  • Att vara bekväm & nöjd tycker jag är det nya ”svarta”
  • Kanske ska ta en liten tupplur i smyg med de två snarkande hundarna jag har i min säng. Men bara en liten Stödvila som vi säger lite fint, innan jag ska ut som en leopard- tant årsmodell 1980 i skogen.
  • Det ska vara fint att leva, det är det här på vår gata i Bagarmossen.

Lev, älska & njut ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *