Vardagen ?

Hej ?

Nu mår man…

hemmet är perfekt städat, jag har sovit ut, förberett middag för León som ska vara hemma med djuren ikväll när vi tillsammans med mamma & pappa klär upp oss & går på premiär som Erwik Communication bjuder in till denna afton.

Engelen i Gamla stan har en stor fest för att fira in våren ? det ska bli så kul.

Min man är ledig imorgon & jag har bara hundpromenad, sista lunchen ever på Nk- saluhall & Lets dance i publiken imorgon.

Du kanske undrar varför det är sista lunchen ever imorgon på Nk- Saluhall? Den sorgliga sanningen är att de stänger:( är så ledsen över detta. Har varit där hos Tomas & Anders i alla år. Avskyr när fantastiska saker tar slut.

Älskar när Anders skapar en sådan deluxe lunch till mig… ??

Idag var jag med Douglas & hans väninnor på en trevlig promenad med bad.

Är så glad att jag träffat så fina människor här i området att gå ut med hundar tillsammans & prata om livet.

Här är Douglas med Candela & Linda.

När vi arbetar eller gör någon resa brukar Douglas vara hos Madde & hennes Swea , då får han leka hårt & busa men det är löptider nu & en liten paus ifrån. Swea & Baby de två underbara American Bullys.

Nu ska jag välja outfit för kvällen, äta mellis med León & önskar er en härlig afton.

Douglas är nedbäddad &nöjd över sitt härliga hundliv, det är klart som korvspad.

Kram ?