Njuta bör man…

Dagvild är mitt mellannamn nu..

jag jobbar en hel del nätter, har svårt att sova på dagarna, solen skiner underbart & nöjen lockar.

Jag tittar i min kalender & ser förtjust att jag är bjuden på så mycket roligt denna månad. Det är allt ifrån lyxiga sommarfester till andra härliga event.

JAG är inbjuden… känner mig stolt. Älskar glitter och glamouren lika mycket som en skata älskar skinande ting.

Igår hade vi en liten privat skönhetsdag med bokade kunder som ville piffa till sig med lite botox & fillers hos min goda vän Kirurgen Marko.

Att blanda nytta med nöjen är vi duktiga på , vi hann med att njuta en stund av solen också på fantastiska Mälarpaviljongen.

Anders den underbara ägaren är alltid härlig & så varm. Jag fick en inbjudan till Mälarpaviljongens stora invigning för detta år. Jag älskar dessa festligheter & Anders fick mig att lova att jag skulle komma ☺️ det kommer bli härligt.

Middag blev på det bästa platserna, den bästa servicen, utsikten & sällskapet på Trattorian där Anna Resturangchef tog hand om oss finfint.

Såklart var Douglas med hela dagen & när vi åt middag sov han gott i Markos sköna hem.

Min älskade Peter ❤️ han gör att jag känner mig som världens vackraste kvinna varje dag & om jag glömmer det för en stund är han bara ett samtal iväg för att alltid svara: Är det världens vackraste kvinna som ringer mig?

Älskar att ringa honom, saknar honom när han inte är med mig & kan aldrig få nog av honom.

Tror det kallas kärlek banne mig ❤️

Kärleken är vår största kraft…

Dagens härliga post:

Oj så jag ska golfa nu. Tusen tack till Golfbaren. ?

kram