Nytt i min blogg 💋

Hej…

Nu föll min lust på att blogga igen…

Planer för denna sommar börjar sakta ta form mellan arbete & vardagen.

Denna vecka är en vanlig skön vecka i mitt liv. När jag tycker att det är en skön vecka har jag en del arbete, hinner spendera värdefull tid med min familj & vänner.

Storkok hemma är vår melodi just nu, det blir lite samma men mina älsklingar är förtjusta, de har tydligen en förkärlek för min kokkonst, älskar att de är så uppskattande.

Självklart ser jag till att alltid få in lite glitter & en hel del flärd så ofta tillfälle ges.

Mälarpaviljongen & Qx bjöd in till sin alltid lika fantastiska premiär för säsongen…

vackra Caroline på The hair bar gjorde mitt hår perfekt, Diabless of Sweden pyntade mig med hatt, halsband & pepp!

Mötte upp min hunk till man & vi delade en fantastisk afton som vi bjöds på:

Det var en fantastisk afton & när mättnaden efter snittarna sjunkit undan & solen gått ner för den dagen var en pizza med de passande namnet Stella perfekt hos underbara Gail på Cafe Milano:

Hittade en härlig mingelbild ifrån Greenpix När vi var på ett annat härligt mingel som (på bilden nedan) Johan Möller ifrån Alm & Möller bjöd in till på Östermalm:

Mitt liv är skarpa kontraster & precis som jag önskar är hundlivet en stor del hos mig som jag delar med mina väninnor & American bully ägare Charlotte & Madelene.

En annan del av min vardag:

Douglas är med ibland när jag jobbar natt & jag älskar denna konversation med min man efter ett nattpass:

En stund på stan med mina härliga vänner Mauricio & Nick piggar alltid upp & så attans härligt att kunna prata om allt i livets lotteri med:

Livet är inte alltid så himla sminkat, inte mitt iallafall & ibland är det lätt hänt att somna mitt i uppdateringarna, kan erkänna att denna syn har inte varit sällsynt den senaste veckan i vårat hem:

Bjuder på den

Veckans snabba:

 • Minst 25 myggbett, tur att det inte går någon smitta i detta land med mina symptom så jag skulle riskeras att sitta i karantän.
 • Nattjobb börjar fatta tycke för mig & det är ömsesidigt.
 • Badat 10 ggr redan detta år, som en svan med huvudet för att ej blöta håret & som en halvsjunkande flodhäst under ytan, kombination som är svår men möjlig.
 • Snart 38 år & om jag skulle se en skräckfilm eller en liten snutt av en måste jag sova med minst 4 lampor tända.
 • Min León går ut klass 9 denna vecka, jag är så stolt. Han önskar sig en shoppingtur nu till sommaren. Jag ska se vad som är möjligt. Han är snart 16 år & har varit lika fantastisk med skolan som han är i sitt liv.
 • Veckans gåva: en underbar perfekt bikini av väninnan Madde.
 • Veckans godaste mat: Thaisoppa m. Scampi efter en sen långpromenad med hundar hos min granne Charlotte, både jag & León älskar hennes kokkonst.

 • Min Gudfar Benke fyllde 70 stiliga år & han rockar mer än någonsin. En annan dag kommer vi sjunga i vårat hem igen tillsammans, det är bestämt.
 • Tvättmaskinen har varit trasig en tid & nu minglar jag med grannarna i tvättstugan. Ganska trevligt men hoppas kunna laga våran ”Rolls royce” tvättmaskin med inbyggd tumlare snart.
 • Funderar på hur mycket tid vissa människor spenderar av sitt liv i tvättstugan?
 • Att inte byta lakan en gång i veckan minst är enligt mig på gränsen till en sanitär olägenhet.
 • Bara älskar att min hunk till man följer med på mina event, invigningar & mingel då & då.. ❤️ så engagerad för min skull.
 • Nu ska jag starta dagen strax, skogspromenad, bad med hundar, sova några timmar & sedan picnic med Nick & Douglas på en filt i Humlegården.

Om man tänker att livet är som SPA hela tiden blir det automatiskt ett leende… testa!

Kram vi ses på stan ☀️

Ett svar på ”Nytt i min blogg 💋”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *