Kryp in hos Håkan i Gamla stan 🌈💕

Gårdagens ”Datenight” blev oväntat men helt underbart hos Håkan & co på underbara resturang Kryp in i Gamla stan.

Ännu ett fantastiskt tips för er som letar något mys till helgen.

Jag älskar att strosa runt i Gamla stan, tycker om att gång på gång kika in i Storkyrkan & uppleva S:t Göran & draken.

Att äta i Gamla stan är en djungel. Mycket överpriser & ”turist-ställen” med bristande engagemang & kvalitet enligt mig som inte nöjer mig med mindre än ”det lilla extra” tror min man skulle flika in & säga ”det stora extra” om han hörde mig nu.

HÅKAN 🌈❤️ för 18 år sedan träffade jag denna fantastiska man på Kungsholmen, jag var nyinflyttad på kungsklippan & hittade mig redan då ett ”stammisställe” med en tjusig servitör. Våra vägar har korsats & kontakten har alltid funnits på avstånd genom alla år. Nu finns härliga vackra Håkan på resturang Kryp in i gamla stan & det är en ljuvlig krog med fantastiskt mat…. igår mötte jag Håkan igen i Gamla stan & det var alldeles alldeles underbart 💕🌹🌈

Klicka in HÄR om ni vill läsa om detta ofantligt mysiga Kryp in.

Att reservera innan ditt besök är ett hett tips, det är många som vill ”krypa in” & avnjuta dessa smaker, skratta med Håkan & känna lugnet i Gamla stan.

Kram ❤️